Vraag een vrijblijvende offerte

Camper huren Noordwest-Amerika

Een camper huren in Noordwest-Amerika kan bij ons zonder zorgen. De staten Washington en Oregon zijn bij uitstek geschikt om per huurcamper te verkennen. Je begint je rondreis in bijvoorbeeld Portland (Oregon), Seattle (Washington) of Salt Lake City (Noord-Utah). Hier zijn meerdere camperverhuurders gevestigd. In Noordwest-Amerika huur je diverse soorten campers. Van kleine en compacte campervans tot grotere campers van 7 tot 9 meter lang.

Snel naar

Camperhuur Noordwest-Amerika Camperhuur Noordwest-Amerika

Veelgestelde vragen camperhuur Noordwest-Amerika (Oregon, Washington)

Camper huren of auto huren in Noordwest-Amerika?

Als je twijfelt of je in Noordwest-Amerika een auto wilt huren of een camper wilt huren, lees dan eens onze blog over autohuur versus camperhuur. Hier staan de voor- en nadelen van beide reiswijzen op een rij. Kijk wat jou het meest aanspreekt. In Noordwest-Amerika huur je auto's en campers in onder andere Portland en Seattle. Dit zijn ideale beginplaatsen voor je trip door Washington en Oregon. Yellowstone National Park is ook prima op te nemen in een route door Noordwest-Amerika.

Met welke camperverhuurders werken jullie samen in Noordwest-Amerika?

In Noordwest-Amerika huur je via ons een camper bij alle grote camperverhuurmaatschappijen. Denk aan Cruise America, Road Bear en El Monte. Zij verschillen onderling in de soort campermodellen die ze verhuren, in de leeftijd van de vloot en de uitrusting van de campers. De prijs hangt daar natuurlijk ook mee samen. Wil je een camper huren voor jouw rondreis door Noordwest-Amerika? Vertel ons je wensen en wij kijken welke verhuurder past bij jouw reisgezelschap, wensen en budget. Ook denken we mee over de route en handige beginpunten voor je camperreis.

Welke campers kan ik huren in Noordwest-Amerika?

Voor jouw camperreis door Oregon en Washington heb je de keuze uit heel veel verschillende modellen. Escape Campervans biedt bijvoorbeeld kleurige campervans aan, terwijl je bij Road Bear, El Monte en Cruise America diverse types huurt: van truck-campers tot familiecampers van 7,5 tot wel 9 meter lang. In de kleinere campervans is een kleine keuken aanwezig. De grotere modellen hebben ook een badkamertje met toilet en douche.

Kan ik camperhuur in Noordwest-Amerika combineren met West-Canada?

Als je je camper huurt in Noordwest-Amerika, mag je de grens naar West-Canada oversteken. Zo kun je een mooie combinatie-route maken waarbij je ook de Rocky Mountains van West-Canada ziet. Houd er rekening mee dat je je camper altjid moet inleveren op een verhuurlocatie van dezelfde verhuurder in hetzelfde land. Als je je camper op een andere verhuurlocatie van de verhuurder inlevert, betaal je one-waykosten. Het is niet toegestaan een huurcamper op te halen in Noordwest-Amerika en hem in West-Canada in te leveren.

Waar vind ik nog meer info over camperhuur in Noordwest-Amerika?

Als je van plan bent een camper te huren in Noordwest-Amerika, lees dan nog eens onze vraagbaak met info over verzekeringen, reizen met kinderen, borg, rijbewijzen et cetera.

Vraag een vrijblijvende offerte
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan
{{javascripts}}