Vraag een vrijblijvende offerte

Camper huren Noordoost-Amerika

Heb je altijd al eens een camper in Noordoost-Amerika willen huren, maar is het er nog niet van gekomen? Begin dan gewoon eens met lezen op onze website. Deze staat bomvol handige informatie over de verschillende camperverhuurders, campermodellen en mooie routes door Noordoost-Amerika. Dan begint de voorpret vanzelf. En voor je het weet cruise je met je camper door de bossen van de Green Mountains, word je wakker met een duik in de zee bij Cape Cod of overnacht je onder de fonkelende sterrenhemel.

Snel naar

Camperhuur Noordoost-Amerika Camperhuur Noordoost-Amerika

Veelgestelde vragen camperhuur Noordoost-Amerika

Camper huren of auto huren in Noordoost-Amerika?

Het is mogelijk om zowel een auto als een camper te huren in Noordoost-Amerika dus bepaal waar jouw voorkeur naar uitgaat. Lees ook onze blog over autohuur versus camperhuur, wellicht helpt het bij het maken van een keuze. In Noordoost-Amerika vind je veel mooie natuurparken en het is dan ook een geschikt gebied om met een camper te reizen.

Met welke camperverhuurders werken jullie samen in Noordoost-Amerika?

Wij hebben een jarenlange ervaring met het verhuren van campers in Noordoost-Amerika en werken samen met een aantal goede camperverhuurders. Denk aan Cruise America, Road Bear en El Monte. We kunnen ons voorstellen dat het lastig kiezen is tussen de verschillende verhuurders en modellen. Geef ons je wensen door en wij kijken welke camper het beste aansluit bij jouw reisgezelschap, wensen en budget. Bovendien vergelijken we altijd alle verhuurders met elkaar, zodat we jou de beste prijs kunnen aanbieden. Per week kunnen de prijzen van verhuurders namelijk wijzigen door vraag-en aanbod en aanbiedingen. Zo valt soms een grotere camper voordeliger uit dan een kleinere of is de meest luxe camper interessanter dan een meer basic model.

Welke campers kan ik huren in Noordoost-Amerika?

In Noordoost-Amerika zijn campers in alle soorten en maten te huur. De meeste modellen hebben een keukentje, douche en toilet. Sommige modellen hebben zelfs een luifel, tv en slide-out. Er is dus een camper voor de basic kampeerder tot aan de kampeerder die graag van alle gemakken voorzien is.

Kan ik camperhuur in Noordoost-Amerika combineren met Canada?

Als je je camper huurt in Noordoost-Amerika, mag je zeker de grens naar Canada oversteken. Je hebt alle vrijheid om de route van je dromen uit te stippelen. Houd er wel rekening mee dat je de camper weer in hetzelfde land moet inleveren, bij dezelfde verhuurder. Haal je de camper op in New York en lever je de camper in Washington in? Dan betaal je one-way kosten. Deze kunnen flink oplopen dus we zoeken graag het verschil in prijs met een rondje voor je uit.

Waar vind ik nog meer info over camperhuur in Noordoost-Amerika?

BIj het huren van een camper in Noordoost-Amerika komt veel kijken. Scroll daarom ook eens door onze vraagbaak voor meer informatie over verzekeringen, reizen met kinderen, borg, rijbewijzen et cetera.

Vraag een vrijblijvende offerte
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan
{{javascripts}}