Wegbrengspecials campers

Camperverhuurders in Amerika en Canada zoeken regelmatig mensen die een camper van de ene locatie naar de andere willen brengen. Bij Wegbrengspecials is dat een gloednieuwe camper die je bij de fabriek ophaalt; bij Relocation Specials verplaats je een camper uit de reguliere 'vloot'. Wegbrengspecials en Relocation Specials zijn meestal in februari/maart, zodat de campers voor de start van het seizoen op de verhuurlocaties zijn.

Wegbrengspecial Amerika - Road Bear

Haal een nieuwe camper van Road Bear op in Elkhart County, Indiana in maart en lever hem uiterlijk 1 juli 2024 in bij verschillende verhuurlocaties in Amerika.

Wegbrengspecial Road Bear

Luifel bij Road Bear RV

Wegbrengspecial Amerika - El Monte

Ook El Monte heeft een wegbrengspecial! Haal op in Elkhart County, Indiana in maart en lever hem uiterlijk in 1 juli 2024 in bij de verhuurlocatie Los Angeles, San Francisco of Las Vegas.

Wegbrengspecial El Monte

Luifel bij Road Bear RV

Goed om te weten bij Wegbrengspecials & Relocation Specials

  • Deze specials zijn in het voorseizoen. Het is nog heerlijk rustig en je kunt alles op je gemak bekijken. Toch is zo'n special echt iets voor de wat avontuurlijkere reiziger: het vergt wat meer routeplanning en flexibiliteit. Sommige voorzieningen zoals campings kunnen nog gesloten zijn en vaak zijn de campers gewinterized als je ze meekrijgt. Dit houdt in dat je de watersystemen pas kunt gebruiken zodra het niet meer vriest.
  • Bij de Specials staat aangegeven om welk campermodel het gaat. Vaak is dit Run of Fleet. Bij een Run of Fleet-actie bepaalt de camperverhuurder het model dat je meekrijgt. Je kunt geen voorkeur opgeven.
  • Bij Wegbrengspecials rijd je in een gloednieuwe camper. JIj bent de eerste die ermee de weg op gaat! Je moet een Wegbrengspecial daarom zien als een testrit.
  • De specials zijn alleen te boeken in combinatie met vliegtickets en mogen niet gecombineerd worden met alle andere aanbiedingen.
  • Er gelden vaak afwijkende annuleringsvoorwaarden.
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan