Infodag Zwolle, 3 oktober 2020

Welkom op onze corona-proof infodag!* Maak een vliegende start met je reis naar Zuidwest-Amerika of West-Canada door een presentatie bij te wonen en achter het stuur te kruipen van een echte Amerikaanse of Canadese camper. Aansluitend kun je aanschuiven voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze reisadviseurs (op afspraak). Samen stippelen jullie de route uit en bespreken jullie je wensen. Uiteraard kan onze reisadviseur gelijk een vrijblijvende offerte maken en/of je reis boeken.

Camper aanwezig (C-25 van Cruise America)
Camper aanwezig (C-Large van Fraserway)
Gratis koffie en thee. Amerikaanse broodjes hotdogs en tosti's tegen betaling (€). Eigen lunchpakketjes zijn toegestaan

* In verband met het coronavirus zien onze infodagen er dit najaar iets anders uit. Zo vinden er minder presentaties plaats en halveren we het aantal stoelen in de presentatiezaal om anderhalve meter afstand te waarborgen. Ook het aantal adviesgesprekken is beperkt. Meld je dus snel aan via het onderstaande formulier! Het is overigens ook mogelijk om op een andere dag langs te komen voor een adviesgesprek. Maak hiervoor wel even een afspraak.

Presentaties op de infodagen van Tioga Tours Drink koffie in de diner van Tioga Tours Bekijk een camper op de infodagen van Tioga Tours

Programma presentaties:

10:00 - 10:45 West-Canada
11:00 - 11:45 Zuidwest-Amerika
12:30 - 13:15 West-Canada
13:30 - 14:15 Zuidwest-Amerika
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!