Hubby to go

E-sim voor internet in Amerika en Canada

Internetten in Noord-Amerika. Contact met het thuisfront, foto's delen, snel een restaurant opzoeken.

Wat is het

Je koopt een Hubby to go e-sim met 4G-connectie. Het biedt je de mogelijkheid om verbinding te maken met internet via een virtuele simkaart. Je eigen telefoon(nummer) blijft dus gewoon in gebruik en je hoeft geen fysieke simkaart aan je telefoon toe te voegen. Hubby garandeert een naadloze en betaalbare verbinding.

Hoe aan te vragen

Via onderstaande link word je naar Hubby to go gestuurd. Daar volg je de stappen. Let op: check vooraf of jouw telefoon geschikt is voor een e-sim.

Hoe werkt het

Installeer je e-sim binnen een paar minuten. Download de Hubby to go app en volg de instructies. Na het installeren van de e-sim kun je makkelijk jouw datagebruik controleren en bijhouden. Whatsappen, facetimen, een restaurant zoeken, het kan allemaal met deze e-sim. De e-sim werkt alleen in het land waarvoor je hem koopt. Bezoek je de VS én Canada en wil je in beide landen een e-sim gebruiken, dan moet je twee kaartjes kopen.

Alternatieven

Er zijn natuurlijk ook andere alternatieven op de markt, lees daar meer over op onze blog over internet en bellen in Amerika en Canada.

Aanvragen


Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan