Familiereis in Amerika

Samen met jouw gezin op vakantie naar Amerika? Doen! Een reis samen met de kinderen is een onvergetelijke ervaring, waar jullie nog lang over napraten. Bezoek de Grand Canyon, struin door wereldstad New York, relax aan de stranden van Florida, bekijk de indrukwekkende geisers in Yellowstone National Park of bewonder de Rocky Mountains. De mogelijkheden zijn groot en de reis naar Amerika kan passend worden gemaakt voor jouw familie. Ga op avontuur en maak samen waardevolle herinneringen voor het leven.

Verken West-Amerika met de kinderen: Kids Go West

Ga met de kinderen naar Amerika en verken samen het populaire zuidwesten met camper- of autoreis Kids Go West. Huur een fiets in bruisend San Francisco, vergaap je aan gigantische sequoiabomen, verwonder je bij de Grand Canyon en struin over de Strip in gokparadijs Las Vegas.

Rondreis Amerika met gezin

Familierondreis Florida: Kids Go Florida

Houden jullie van bijzondere attractieparken, prachtige stranden en wildlife? Kijk dan naar camper- of autoreis Kids Go Florida. Bezoek tijdens deze familierondreis pretparken, zoals Walt Disney World Epcot en Universal Studios, speur de horizon af naar alligators in Everglades National Park en geniet van het zonnige weer aan de prachtige stranden, bijvoorbeeld op Key West.

Familierondreis Florida

Gezinsreis Amerika: Kids Go Rockies

Beeld je even in: geisers die water metershoog de lucht in spuiten, kudde bizons die voor jouw camper de weg overlopen, de zon die de bogen in Arches fel oranje kleurt, wauw! Dit maken jullie allemaal mee als je de camper- of autoreis Kids Go Rockies doet. Deze gezinsreis neemt jullie mee langs de hoogtepunten van de Amerikaanse Rocky Mountains. Een prachtige rondreis in Amerika met jouw gezin!

Gezinsreis Amerika

Familiereis New York in combinatie met een vakantie in Amerika met de kinderen: Kids Go Cities & Beaches

Begin jullie reis Kids Go Cities & Beaches in wereldstad New York en dompel je onder in het bruisende stadleven met beroemde bezienswaardigheden als het Vrijheidsbeeld, Times Square en Central Park. Pak daarna de camper of auto en vervolg jullie reis aan de Amerikaanse oostkust via Philadelphia en Washington D.C. naar de hagelwitte stranden van de Florida Keys en de spectaculaire pretparken in Orlando.

Familiereis New York

Waarom jouw reis boeken via Tioga Tours?

Bij specialist Tioga Tours ben je aan het juiste adres voor rondreizen in Amerika. Onze reisadviseurs hebben veel gereisd, ook met kinderen in Amerika en kennen de gebieden op hun duimpje. Daarom kunnen ze jou goed op weg helpen en eerlijk adviseren. Daarnaast is het goed om te weten dat een op maat gemaakte reis door de VS zeker niet duurder hoeft te zijn dan een standaardreis.

  • Snelle (re)acties: Via de mail of telefonisch
  • Maatwerk: Je kiest je eigen unieke reis
  • Kennis & ervaring: Hulp van gespecialiseerde reisadviseurs
  • Eerlijk: Eerlijk & betrouwbaar advies
  • Zekerheid: Dankzij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Laat ons je helpen om jouw droomreis met het gezin werkelijkheid te maken en beleef Amerika op jouw manier.

auto of camperreis Amerika 2024

Veelgestelde vragen over familiereizen in Amerika

Kan ik met mijn gezin rondreizen in West-Amerika?

Ja, zeker kan dat! Velen gingen je al voor. In ons aanbod vind je Kids Go-reizen, dit zijn rondreizen per auto of camper die helemaal zijn ingericht op gezinnen met kinderen. Deze prachtige routes in West-Amerika, maar ook andere delen van de Vereningde Staten, brengen je langs pretparken, indrukwekkende natuurgebieden, wilde dieren, levendige steden en meer.

Welke familiereis past bij ons?

Dat is van verschillende zaken afhankelijk, houden jullie van actief of relax, van warm of koeler weer, van pretparken of nationale parken en zo kunnen we nog even doorgaan. Kom gerust een keer bij ons langs op kantoor voor een persoonlijk adviesgesprek. Onze ervaren reisadviseurs reizen regelmatig, met het gezin of de familie, naar Amerika en vertellen je graag de leukste tips.

Waar moet ik op letten als ik met kinderen reis?

Kijk in onze vraagbaak: Reizen met kinderen en vind antwoorden op jouw vragen.

Wat kost een reis naar Amerika met het gezin?

Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Zo bepalen onder andere de reisperiode, reisduur en het huurvoertuig de kosten van je rondreis door Amerika. Vraag een vrijblijvende offerte aan en je weet binnen een dag de prijs voor jouw reis! Wij zoeken voor jou de voordeligste optie en denken met je mee.

Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan