Wintersport in West-Canada

Tioga Tours is officieel partner van wintersportbestemming Edmonton-Jasper. Door onze samenwerking profiteer je van een aantal interessante kortingen en extra's. Boek jouw Powder Flight to the Canadian Rockies en beleef deze winter een droomvakantie in de poedersneeuw! Bij Tioga Tours ben je aan het juiste adres voor de beste wintersportdeals in West-Canada.

Speciale aanbieding naar
Edmonton en Jasper

Boek nu jouw wintersportreis naar Jasper en ontvang:

  • 50% korting op je skipas in Jasper voor het gehele winterseizoen!
  • Gratis je ski-uitrusting meenemen met de vlucht van KLM naar Edmonton. Dit is de dichtsbijzijnde luchthaven voor het skigebied van Jasper.


Wintersport Canada

Waarom een wintersportreis naar
Edmonton-Jasper?

  • Je vliegt rechtstreeks naar Edmonton, non-stop met KLM in 8,5 uur (da's sneller dan rijden naar Oostenrijk!)
  • Op deze vlucht mag je gratis een extra stuk ruimbagage meenemen, bedoeld voor een wintersportuitrusting
  • Rijd vanaf Edmonton comfortabel per huurauto of shuttletransfer naar Jasper National Park. Een super sneeuwzekere bestemming met de beste poedersneeuw ter wereld
  • Ontvang maar liefst 50% korting op je skipas voor Marmot Basin, het skigebied van Jasper (Alberta). Deze korting geldt het hele seizoen
Wintersport Canada

Waarom Canada?

In de beroemde skigebieden van Canada valt elke winter een dik pak poedersneeuw, gemiddeld wel 4 tot 8 meter! Omdat er vrijwel geen wachtrijen zijn en pistes in overvloed, kun je veel meer meters maken dan in de drukkere Alpenlanden. De beroemde 'powdersnow' is droge, luchtige sneeuw die ontstaat door de lage temperatuur en luchtvochtigheid. En omdat er geen extreme drukte heerst, blijven de afdalingen extreem lang in goede conditie. Als echte wintersportliefhebber moet je dit gewoon een keer meemaken. De besneeuwde naaldbomen maken het winterse plaatje compleet. West-Canada is binnen 10 vlieguren te bereiken en dat zonder files. Je reistijd hoeft dus zeker niet langer te zijn dan naar de Europeese skigebieden!

Wintersport Canada

Wat regelen wij voor je?

We kunnen je reis van A tot Z regelen. Ook kun je bij ons terecht voor enkel je vlucht met accommodatie en/of een huurauto:

  • Liftpassen, ski- en snowboardmateriaal en lessen
  • Toffe excursies, zoals hondensledetochten, sneeuwscootersafari's of ijsklimmen. In de diverse reizen staan suggesteis genoemd. Spiek ook vast in onze blog met de leukste winterexcursies (een selectie)
Wintersport Canada

Kies een reis uit ons aanbod:

Wintersport Canada

Combinaties

Wist je dat je jouw wintersportreis eenvoudig kunt combineren met een rondreis of citytrip in bijvoorbeeld New York? Vertel ons je wensen en we stippelen graag samen met jou een unieke winterreis uit.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor een wintersportreis naar Amerika of Canada? Kijk dan naar het complete wintersportaanbod

Wintersport Canada
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan