Winnaars fotowedstrijd

In juli deden we een oproep aan iedereen die het afgelopen half jaar met Tioga Tours was afgereisd: stuur allemaal je mooiste, grappigste en spectaculairste foto's in! En dat hebben we geweten. Onze mailbox puilde uit en we kregen bijna 300 inzendingen. We hebben er lang naar zitten staren en vergelijken. Maar uiteindelijk zijn we er uit. Dit zijn wat ons betreft (in willekeurige volgorde) de winnaars van onze fotowedstrijd!

Arches National Park, Utah

Arches National Park

"Nog een laatste blik op de Double Arch, dan zou ik terugrijden. Door het silhouet van iemand die erop geklommen was, zag je hoe immens groot de bogen waren. Wat voel je je dan nietig."

Wim Kroes, Nieuw Vennep

Capitol Reef National Park, Utah

Capitol Reef National Park, Utah

"Wij hebben een rondreis gemaakt van bijna een maand in onze kleurrijke Escape Campervan. Op deze foto zijn wij net aangekomen bij Capitol Reef National Park. Deze foto vinden we erg mooi omdat deze laat zien wat we vanuit de auto zagen. Geen boekjes of spelletjes, maar genieten van deze geweldige omgeving. Het was echt super gaaf om in een Escape Campervan rond te reizen, we kregen van veel mensen complimenten over onze auto."

Koen en Danielle, Ridderkerk

Banff National Park, Alberta

Banff National Park, Alberta

"Dit adembenemende uitzicht is vanaf de top van Sulphur Mountain. Een wandeling over houten trappen leidt tot het Sanson's Peak Station, waar de meteoroloog Norman Sanson bijna 30 jaar lang weergegevens verzamelde. Hier moet je echt zijn geweest als je in Banff bent! Een met glas omgeven "gondola" voor vier personen brengt je naar de top, op 2.281 meter boven zeeniveau. Je hebt de hele rit 360 graden uitzicht."

Geke ten Dam, Nijverdal

Yellowstone National Park, Wyoming

Yellowstone National Park

"Het weer was, tegen de verwachting in, helaas nogal fris en wisselvallig, maar daardoor kon ik wel bij Biscuit Basin deze contrasterende foto maken. De bekende geiser Old Faithful viel een beetje tegen, maar Yellowstone National Park als geheel is een must-do: zoveel bijzondere plekken. We zijn blij dat we de moeite hebben genomen de rit vanuit Calgary hier naartoe te maken."

Wim Brussel, Mijdrecht

Bryce Canyon National Park, Utah

Bryce Canyon National Park

"'s Morgens vroeg ben ik Bryce Canyon ingelopen om op de Navajo Trail deze foto van Thors Hammer te maken. Deze canyon komt pas echt tot zijn recht in het vroege ochtend- of avondlicht."

Wouter van den Heuvel, Alphen aan den Rijn

Whistler, British Columbia

Whistler, British Columbia

"Deze foto werd genomen tijdens een bezoek aan Blackcomb Mountain met de Peak-to-Peak Gondola. Als een echt fotomodel liet de marmot kiekjes van zich nemen naast het logo van de Olympische Spelen in Vancouver in 2010. Op onze reis hebben we ook nog beren, walvissen en ander prachtig wildlife gezien. Wat is er mooier dan te genieten van een prachtige omgeving samen met al deze dieren. De herinneringen zullen we nog lang koesteren!"

Familie van de Wiel, Stabroek (BE)

Secret Canyon, Arizona

Secret Canyon, Arizona

"Hier zie je de fantastische lichtinval in de Secret Canyon bij Page. Het is een canyon aan de andere kant van het gebergte waar de Antelope Canyons liggen. Dankzij een tip in het vorige magazine zijn we naar de Secret Canyon gegaan. Met een hummer met maar vijf gasten reden we naar die kloof toe. We hadden de hele canyon voor onszelf. De zon stond er recht boven. Betoverend!"

Bart Kuijpers, Duiven

Meer ingezonden foto's zien?

Volg ons op Facebook of Instagram (@TiogaTours)! Daar plaatsen we de komende tijd meer inzendingen.
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan