Tien bestemmingen in Amerika en Canada met rechtstreekse KLM-vlucht

Kabeltram, San Francisco Of je nu naar San Francisco of New York vliegt, naar Toronto of Vancouver, bij KLM ervaar je de voordelen van rechtstreeks vliegen. Leun achterover in je stoel, start de film en ontspan. KLM vliegt op meerdere Amerikaanse en Canadese bestemmingen, in deze blog noemen we er tien waar je rechtstreeks en dagelijks (tenzij anders vermeld) naartoe kunt vliegen.

1. San Francisco (Amerika)

Zin in een reis naar één van de meest iconische steden van Amerika? Boek vliegtickets naar San Francisco en begin jouw reis in een stad waar nog altijd een vleugje van de jaren zestig hippiecultuur hangt. Wandel over de iconische Golden Gate Bridge of neem de boot naar Alcatraz eiland en ga lunchen op Fisherman’s Wharf.

Wij bieden diverse rondreizen vanaf deze bruisende stad, hierbij een selectie:
Best of the West: onze populairste rondreis langs de hoogtepunten van het (wilde) westen.
Kids Go West: met de kinderen de reis van jullie leven maken? Bekijk deze speciale kidsroute.
Peaks, Parks & Volcanoes: dit is dé manier om Yellowstone te combineren met het mooiste van Zuidwest-Amerika.

Kabeltram, San Francisco

2. Vancouver (Canada)

Vancouver is één van de leukste steden in Canada. Bekend van onder andere Stanley Park met zijn beroemde totempalen, de Lookout Tower, Granville Island en de Capilano Suspension Bridge, een lange hangbrug over een ravijn. De stad bestaat uit meerdere districten met elk een eigen karakter.

KLM vliegt je graag naar dit populaire startpunt voor onze camper- en autoreizen door West-Canada. Hierbij een aantal reissuggesties:
The Wild West: een ongekend populaire reis langs de hoogtepunten van West-Canada: van Vancouver Island tot de Rocky Mountains.
Mountain Country: deze rondreis door de provincies British Columbia en Alberta brengt je naar berglandschappen met gletsjers, ijsvelden, watervallen en meren.
Nature’s Best: tijdens deze reis staat de natuur van West-Canada centraal.

Stanley Park, Vancouver

3. Las Vegas (Amerika)

Het grootste gokwalhalla van Amerika vind je midden in de woestijn. Las Vegas staat bekend om de vele casino’s, trouwkapelletjes, legendarische optredens van grote artiesten en andere attracties. Het centrum lokaliseert zich rondom één straat, de Strip. Een must see wanneer je Las Vegas bezoekt.

Zet KLM jou in de woestijn af? Elke dag, behalve maandag, vliegt KLM naar Las Vegas. Wij bieden diverse reizen vanaf deze stad, hierbij een selectie:
Frisco & National Parks: een reis van Las Vegas naar San Fransisco met onderweg bijzonder natuurschoon in de nationale parken.
Westcoast & National Parks: een reis van Las Vegas naar San Diego waar je diverse indrukwekkende nationale parken bezoekt.

Las Vegas

4. Edmonton (Canada)

Het gezicht van de hoofdstad van Alberta, Edmonton, wordt grotendeels bepaald door de North Saskatchewan River. Langs de oevers liggen twintig grote parken, die samen de River Valley Parks vormen; het grootste stadspark van Noord-Amerika.

KLM vliegt op dinsdag, donderdag en zaterdag naar Edmonton, zodat jij aan jouw avontuur kunt beginnen. Denk aan mooie reizen, zoals:
Canadian Experience: een gevarieerde route langs de geliefde hoogtepunten van West-Canada.
Wintersportreis Jasper & Edmonton: wintersportliefhebbers opgelet! Op zoek naar een echt winterwonderland in de Canadese Rocky Mountains? Dan is deze avontuurlijke combinatie van Jasper National Park en de bruisende stad Edmonton een hele toffe route.

Skyline, Edmonton

5. Orlando (Amerika)

Magie en entertainment liggen om de hoek in Orlando, Florida. Omringd door Walt Disney World, Universal Studios en andere parken kun je je hier dagen vermaken. Ook de fraaie stad zelf is zeker een bezoek waard, met vele musea en parken.

Boek jouw vliegtickets in combinatie met een rondreis, zoals:
Explore & Relax in Florida: een ideale combinatie van ontdekken en ontspannen.
Florida Fun, Space & Sun: speciaal voor liefhebbers van pretparken, stranden en steden.

Kelly Park, Orlando

6. Calgary (Canada)

Wil je in West-Canada direct het natuurschoon bewonderen en wildlife spotten? Laat KLM jou dan afzetten in Calgary. Het is de oostelijke toegangspoort tot de Rocky Mountains en je bent vlakbij de bekende nationale parken Banff en Jasper.

Kun je niet wachten om op avontuur te gaan? KLM vliegt dagelijks naar Calgary. Hierbij vind je een selectie van onze reizen:
Winterse avonturen in de Rocky Mountains: je reist door besneeuwde berglandschappen, langs gletsjers en bevroren meren.
Unlimited Adventures: op deze avontuurlijke trip reis je van Calgary via de Rocky Mountains naar de ruige kust van de Grote Oceaan.

Fish Creek Provincial Park, Calgary

7. New York (Amerika)

Vlieg rechtstreeks naar één van de meest bekende steden ter wereld: New York. Verken de stad, bezoek Time Square, bekijk het Vrijheidsbeeld, rust uit in Central Park, beklim Rockefeller Center of bezoek één van de tal van bezienswaardigheden die de stad rijk is.

Diverse routes starten in The Big Apple. hierbij lichten wij er een aantal uit:
Eastcoast Explorer: een reis van New York langs de oostkust naar het Diepe Zuiden.
New Englander: maak kennis met New England een combinatie van historie, cultuur en natuur.
Big Cities and Deep South: een Grand Tour van grote steden en het diepe zuiden van Amerika.

Brooklyn Bridge, New York

8. Seattle (Amerika)

KLM vliegt uiteraard ook op de thuishaven van Boeing: Seattle. Deze stad, die wordt gekenmerkt door de Space Needle, is omringd door rivieren, meren en bossen en ligt aan de Grote Oceaan. De stad ademt een unieke sfeer uit en bruist van de energie.

Seattle is een ideaal startpunt voor een avontuurlijke reis. Denk hierbij aan:
Unspoiled Northwest: een veelzijdige reis door Noordwest-Amerika.
America the Rockies: een reis van Seattle naar Denver, langs bijvoorbeeld Yellowstone National Park

Skyline, Seattle

9. Toronto (Canada)

Dagelijks gaan er KLM vluchten naar de grootste stad van Canada: Toronto. Misschien zie je vanuit het vliegtuig al wel de prachtige skyline met de kenmerkende CN Tower. Eenmaal geland kun je deze bijzondere stad met diverse bouwstijlen en multiculturele wijken gaan bezoeken en bewonderen.

Benieuwd naar Oost-Canada? Misschien zijn deze suggesties iets voor jou:
Great Lakes: ontdek de vijf grote meren bij de grens tussen Canada en Amerika.
Eastern Express: maak kennis met de natuur en stadscentra van Ontario en Québec.

Toronto

10. Los Angeles (Amerika)

De Walk of Fame, Beverly Hills, de Hollywood sign, Santa Monica Pier, weet jij over welke kenmerkende stad in Californië dit gaat? Juist! Los Angeles ‘the City of Angels’, het eindpunt van Route 66 of het beginpunt van jouw rondreis. Met een rechtstreekse KLM vlucht begint jouw rondreis in deze zonnige stad.

Kies welke route bij jou past, bijvoorbeeld:
Highlights of the West: een combinatie van steden en nationale parken, zoals Yosemite en de Grand Canyon.
Coast to Coast Discovery: reis van de Amerikaanse Oostkust naar de Westkust, via onder andere Route 66.

Walk of Fame, Los Angeles


    Dit zijn slechts tien van de bestemmingen waar KLM op vliegt, uiteraard vliegen ze rechtstreeks op veel meer plekken, bijvoorbeeld op Montreal, Chicago, Atlanta en Washington D.C.

    KLM kan te allen tijde de dienstregeling aanpassen, onze reisadviseurs vertellen jou graag de meest up to date informatie.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan