Roadtrips Texas, Hawaii & Deep South

Wat denk je van een roadtrip in cowboystyle in Texas of Noordwest-Amerika, toeren over de paradijselijke eilanden van Hawaii of slapen in een historische plantage in de Deep South? We zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe routes. Dit zijn onze nieuwste reizen op een rijtje!

Great Smoky Mountains, Tennessee

Plantages in Deep South

Reis mee op het ritme van jazz en blues! Tijdens deze muzikale pelgrimage door Nashville, Memphis en New Orleans overnacht je op historische plantages en in charmante boetiekhotels of B&B's. De reis voert langs zinderende plekken waar de bewogen geschiedenis soms nog voelbaar is.

Oak Alley Plantation New Orleans, credit Rebecca Ratliff

Texas Discovery

Texas: de staat van cowboys, ranches en canyons. Ontdek steden als Austin, Houston en Dallas, wandel temidden van de natuurschoon van Big Bend National Park, ontrafel het mysterie van buitenaards leven in Roswell in New Mexico en bezoek een heuse cowboyranch!

  • de aanbevolen reisduur is 20 dagen. Deze kun je naar wens aanpassen.
  • deze reis begint in Dallas

  • Bekijk de autoreis Texas Discovery
Santa Helena Canyon, Big Bend National Park
UFO crash site, Roswell White Sands National Monument, New Mexico

Hawaii

We zijn ontzettend trots op deze gloednieuwe autoroutes over de paradijselijke eilanden van Hawaii. Denk aan vulkanische landschappen, weelderig groene valleien, witte zandstranden en azuurblauw water. Je kunt kiezen uit verschillende eilandcombinaties. Ontdek in relatief korte tijd Oahu & Big Island (circa 9 dagen) of trek wat langer uit voor de vier eilanden Oahu, Kauai, Maui en Big Island (circa 16 dagen). Je kunt deze reizen combineren met een (korte) rondreis Zuidwest-Amerika.

  • de aanbevolen reisduur is tenminste 9 tot 16 dagen, afhankelijk van het aantal eilanden dat je wilt bezoeken. Je kunt Hawaii ook combineren met een rondreis door Zuidwest-Amerika
  • alle rondreizen beginnen op het eiland Oahu

  • Ontdek onze eilandcombinaties Hawaii
Kaaawa Valley, Oahu
Hawaii Na Pali Coast, Oahu

Ranches, Rockies & Yellowstone

Ervaar het ultieme Wild West-gevoel tijdens de spectaculaire rondreis door Noordwest-Amerika. Je reis start in Salt Lake City en je overnacht in sfeervolle lodges en op ranches waar alles in het teken staat van paarden, cowboys en westernsfeer! Je reist over prairies en langs Yellowstone waar kleurige bronnen en geisers wachten, je ziet de bergtoppen van Grand Teton en Glacier National Park en je eindigt je reis in de stad Seattle aan de kust.

Ranches

Grand Prismatic Spring, Yellowstone National Park

Ook leuk om te lezen

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan