Roadtrips & cruises

Omdat wij net als jij fan zijn van Amerika en Canada ontwikkelen we regelmatig nieuwe reizen. Wat denk je van een roadtrip langs wereldsteden als Boston en New York, een cruise langs Alaska's gletsjers of langs de kust van New England of een trip door de imposante Canadese Rockies? Dit zijn onze nieuwste reizen op een rijtje!

Banff National Park, Moraine Lake

Western Canada & Alaska Cruise

Op deze avontuurlijk trip reis je over de schilderachtige Icefields Parkway door de Rocky Mountains en speur je naar walvissen op Vancouver Island. Na een bezoek aan Victoria en Vancouver scheep je in op cruiseschip Ms Westerdam of Ms Noordam van Holland America Line voor een spectaculaire cruise door de Inside Passage vol gletsjers, fjorden en ijsschotsen. Deze reis gaat over land én over water.


Icefields Parkway, Banff National Park Inside Passage

Oost-Canada & New England Cruise

Na je autoreis langs wereldsteden als Toronto en Montréal stap je aan boord voor een cruise rond natuurrijk Nova Scotia. Je bezoekt ook Boston en New York: veel bestemmingen zónder veel te rijden.

Toronto, Ontario Cruise door Oost-Canada en New England

Canadian Experience

Een klassieker is de Canadian Experience! De route voert je langs alle hoogtepunten van West-Canada. Je reis start in Edmonton waarna je via Jasper en Banff in de indrukwekkende Rocky Mountains naar Vancouver Island aan de westkust rijdt. De reis eindigt weer in Edmonton. Sportievelingen worden blij van deze route, want dit gebied leent zich perfect voor raften, kanovaren en wildlife-excursies!

 • de standaard reisduur is 21 dagen. Deze kun je naar wens aanpassen.
 • je Canadian Experience start in Edmonton

 • Ervaar de Canadian Experience
Elk Island, Edmonton Lake Louise

Western Wanderer

Fabelachtige natuur én gave steden. De Western Wanderer start in de veelzijdige stad Seattle van waaruit je verder trekt naar Vancouver. De natuur roept in Olympic en Mount Rainier in Amerika. Daarna vervolg je je reis richting de Canadese Rockies waar helderblauwe meren, ijzige gletsjers en besneeuwde bergpieken op je wachten in Banff en Jasper National Park.

 • de aanbevolen reisduur is 23 dagen. Deze kun je naar wens aanpassen.
 • je ontdekkingstocht begint in Seattle

 • Ontdek de Western Wanderer
Icefields Parkway in West-Canada

Oost-Canada & Oost-Amerika

Tijdens deze gevarieerde autorondreis door Oost-Canada vanuit Toronto doorkruis je natuurgebieden als het Algonquin Provincial Park en bekijk je de spetterende Niagara Falls.

Algonquin Provincial Park, Ontario Niagara Falls, Ontario

Alaska & Yukon Explorer

Niet helemaal nieuw in dit rijtje, maar wel aangepast, zijn onze routes door Alaska en Yukon. Treed in de voetsporen van de goudzoekers in het ongerepte Yukon of ontdek Alaska met haar gletsjers, diepblauwe fjorden en het Denali National Park.

 • de aanbevolen reisduur voor The Yukon is 15 dagen. Dit kun je aanpassen.
 • je reis begint in Whitehorse

 • de aanbevolen reisduur voor de Alaska & Yukon Explorer is 23 dagen. Dit kun je aanpassen.
 • je reis begint in Anchorage

 • Bekijk The Yukon en de Alaska & Yukon Explorer
Denali National Park, Alaska

Kluane National Park, Yukon

Ook leuk om te lezen

9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan