Kleine camper huren in Amerika

door Irene Hummel do 14 sep. 2017 19:50 bijgewerkt op zo 9 sep. 2018 10:40

Als je aan Amerikaanse campers denkt, denk je misschien aan gevaartes zo groot als een vrachtwagen met slide-outs. Maar wist je dat je ook compacte, kleurrijke en wendbare kleine campers kunt huren in Amerika? Deze buscampers of minivans kun je niet alleen makkelijk parkeren, je kunt er ook mee kamperen op de mooiste plekken. Ze zijn allemaal uitgerust met een keukentje en een comfortabel bed. Ideaal voor jouw avontuurlijke roadtrip!

Kleine campers

De B-21 van Best Time RV

Neem nu de B-21 buscamper van het van oorsprong Zwitserse bedrijf Best Time RV. In deze zuinige buscamper kun je met maximaal drie personen bivakkeren en het is met haar lengte van 21 feet (6,40 meter) een van de ruimste buscampers die je bij ons kunt huren. Achterin bevindt zich een 2-persoonsbed en de dinette tover je in een handomdraai om tot een 1-persoonsbed. De buscamper is zelfs uitgerust met een badkamer! De buscampers van Best Time RV zijn maximaal een seizoen oud en vallen qua uiterlijk iets minder op dan de kleurige vans van Jucy RV en Escape Campervans.
Tip: reis je met twee stellen of als gezin met grote kinderen? Bij de B-21 kun je een caravan bijboeken voor extra ruimte en privacy! Overdag reis je samen, ‘s nachts slaap je ieder in je eigen verrijdbare huisje. Voor het huren van de caravan heb je wel een BE-rijbewijs (aanhanger) nodig. Of kies voor de handige L-21 rooftop camper met een extra uitklapbaar slaapgedeelte op het dak (zie hieronder).

Te huur in San Francisco, Los Angeles, Las Vegas en Vancouver

B-21 Best Time RV B-21 Best Time RV

De L-21 rooftop camper van Best Time RV

Wil je met bijvoorbeeld twee kinderen op pad, maar toch de voordelen van een compacte camper? Dan is de L-21 rooftop camper van Best Time RV een uitkomst! Deze slimme camper heeft namelijk twee extra slaapplaatsen in het uitklapbare slaapgedeelte bovenop het dak en zelfs een kleine badkamer. Dat maakt deze handige rooftop camper geschikt voor vier personen in totaal!

Te huur in San Francisco, Los Angeles en Las Vegas. Vanaf 1 mei 2019 ook in Point Roberts (bij Vancouver) en Phoenix

L-21 rooftop camper Best Time RV L-21 rooftop camper Best Time RV

Tourer van Apollo en Saturn van Star

Camperverhuurders Apollo en Star komen van oorsprong van Down Under, Australië. Beiden verhuren een compacte campervan: Apollo de Tourer en Star de Saturn. Het zijn de kleinste campervans die je bij deze verhuurders kunt huren. Deze campervan mag dan met haar zes meter lengte relatief klein zijn, het is wel van alle gemakken voorzien: behalve een keukentje vind je hier zelfs een badkamer. De campervans zijn geschikt voor twee volwassen. Terwijl je overdag over de brede wegen toert en je maaltijd bereidt in je eigen keuken, bouw je ‘s nachts de zithoek om tot een breed tweepersoonsbed.

Te huur in San Francisco, Los Angeles en Las Vegas

Tourer Apollo en Saturn Star Tourer Apollo en Saturn Star
Saturn Star RV en Apollo Tourer camper Tourer Apollo en Saturn Star RV

Mavericks en Big Sur campervan van Escape

Geniet van je vrijheid in een Mavericks campervan of Big Sur campervan van Escape Campervans! Saaiheid is uitgesloten, want deze kleurige hipp(i)e busjes zijn bont beschilderd, geen enkele bus is hetzelfde. Perfect voor een groepje vrienden of een gezin dat in is voor een avontuurlijke en back to basic roadtrip. Bijkomend voordeel: in tegenstelling tot andere campers mag je bij Escape je campervan al ophalen na aankomst op het vliegveld. De banken in het busje bouw je in een mum van tijd om tot een riant tweepersoonsbed. Huur je er de Rooftop Sleeper bij (mogelijk van 15 juni - 15 sept), dan kunnen daar ook nog eens twee mensen slapen. Verder is er in de beide campers een klein keukentje met twee gaspitjes, koelkastje en een gootsteen.

De Mavericks is te huur in San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Denver, Phoenix, Atlanta, Seattle, Miami, New York en Vancouver (Big Sur alleen in Zuidwest-Amerika en VancouveR)

Mavericks Escape Mavericks Escape
Mavericks Escape Mavericks Escape

Jucy Trailblazer van Jucy RV

Opvallend zijn ze zeker, de Jucy Trailblazer buscampers van Jucy RV. Met de felgroen met paarse buscamper manoeuvreer je makkelijk door steden en in de bergen. Bovendien heb je geen grote kampeer- of parkeerplaats nodig. Ondanks haar kleine formaat heeft de Trailblazer verrassend veel voorzieningen. Zo beschikt de kleine keuken over een koelkastje, een fornuis met twee gaspitten en een wasbak met kraan. Aan boord is een tweepersoonsbed, maar ook op het dak, in het 'Penthouse', kun je twee extra slaapplaatsen creëren. De Penthouse is standaard inbegrepen bij de Jucy Trailblazer. Hoef je geen Penthouse, dan kun je de Jucy Wavefarer huren.

Te huur in San Francisco, Los Angeles en Las Vegas

Trailblazer Jucy RV Trailblazer Jucy RV
Trailblazer Jucy RV Trailblazer Jucy RV

Buscampers in Canada

In Canada zijn buscampers te huur bij: Canadream (Deluxe Camper Van), Fraserway en Four Seasons (Van Conversion), Best Time RV (CB-21 en CL-21), Traveland (Era Van of Fuse)

De mooiste roadtrips

Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie