Kleine camper huren in Amerika

door Onze redactie do 14 sep. 2017 19:50 bijgewerkt op di 13 apr. 2021 10:40

Als je aan Amerikaanse campers denkt, denk je misschien aan gevaartes zo groot als een vrachtwagen met slide-outs. Maar wist je dat je ook compacte, kleurrijke en wendbare kleine campers kunt huren in Amerika? Deze buscampers of minivans kun je niet alleen makkelijk parkeren, je kunt er ook mee kamperen op de mooiste plekken. Ze zijn allemaal uitgerust met een keukentje en een comfortabel bed. Ideaal voor jouw avontuurlijke camperreis door de VS!

Kleine campers huren bij Escape Campervans (USA)

De naam zegt het al: bij Escape huur je campervans. Saaiheid is uitgesloten, want deze kleurige hipp(i)e busjes zijn handbeschilderd door lokale kunstenaars en geen bus is hetzelfde. De kleine campers zijn perfect voor een stel, groepje vrienden of een gezin dat in is voor een avontuurlijke en back to basic roadtrip (huur dan de rooftop sleeper of een tent erbij). Geniet van je vrijheid in een Mavericks campervan of Big Sur campervan. Bij deze twee modellen kun je tussen juni en september een rooftop sleeper (daktent) huren. Dan is er slaapplek voor vier personen. De banken in de busjes bouw je in een mum van tijd om tot een riant tweepersoonsbed. In de wat langere Big Sur houd je nog een rij extra stoelen over wanneer het bed is opgebouwd: handig voor je tassen. Verder is er in de beide campers een klein keukentje met twee gaspitjes, koelkastje en een gootsteen. Tot slot biedt Escape de Santa Cruz campervan aan. Dit is de zuinigste en kleinste/kortste camper van Escape in Amerika. De camper is geschikt voor één of twee personen met weinig bagage. Dit model is beschikbaar in San Francisco, Los Angeles en Las Vegas.

De Mavericks en Big Sur zijn te huur op alle locaties in de VS. De Santa Cruz huur je in San Francisco, Los Angeles en Las Vegas.

Mavericks Escape Mavericks Escape
Mavericks Escape Mavericks Escape

Kleine campers huren in Canada

Ook in Canada zijn kleine campers te huur. Neem een kijkje bij de verhuurders Canadream (Deluxe Camper Van), Fraserway (Van Conversion) of Four Seasons (Van Conversion).

De mooiste roadtrips met je kleine camper

In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!