Instagram top 5

De foto’s op instagram flitsen heel snel voorbij. Jammer, want we willen er graag nog iets langer van genieten. Daarom delen we de foto's die jullie de afgelopen maanden het allermooist vonden nog een keertje met je. Dit is onze instagram top 5!

Castle Valley bij Moab

Misschien herken je dit tot de verbeelding sprekende landschap van de populaire serie West World?! In de serie wordt Castle Valley vlakbij Moab namelijk als achtergronddecor gebruikt voor het 'wilde westen'. Een stuk minder populair dan z’n grote zus Arches National Park, maar o zo prachtig!

Castle Valley, Utah

Cannon Beach in Oregon

Wie is de Mol zette het relatief onbekende Oregon voorgoed op de kaart. En dus ook het prachtige Cannon Beach waar je ruige kustlijnen, grillige rotsformaties, vulkanen en uitgestrekte regenwouden vindt. Is het geen plaatje?

Cannon Beach, Oregon

Hopi Point bij de Grand Canyon

Staat een helikoptervlucht boven de Grand Canyon al op jouw bucketlist? Het staat in onze top 10 excursies in West-Amerika. De Grand Canyon is hoe dan ook indrukwekkend, ook als je niet gaat vliegen. Dat bewijst deze foto genomen vanaf Hopi Point.

Grand Canyon, Arizona

Yoho National Park

Joehoe, Yoho! Azuurblauwe meren en besneeuwde bergtoppen vervelen nu eenmaal nooit...

Yoho National Park

Delicate Arch in Arches National Park

Niets is zo betoverend als het rood van Delicate Arch in Arches National Park bij zonsondergang!

Delicate Arch, Arches National Park

Tag jouw foto's

Volg jij ons al op instagram? Plaats jouw mooiste foto’s van je rondreis door Amerika of Canada en gebruik daarbij #tiogatours. Wie weet reposten we dan jouw foto!

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan