Bosbranden West-Canada

Deze blog is verouderd en wordt niet meer bijgewerkt.

In British Columbia en Alberta (West-Canada) woeden bosbranden. Sommige wegen zijn afgesloten. Heb je een hotel geboekt, maar kun je er wegens de bosbranden niet terecht? Dan nemen we contact met je op. Ben je met een camper op pad? Houd dan de lokale nieuwsberichten goed in de gaten en pas zo nodig je route aan. Hieronder staan websites waar je actuele info vindt over de bosbranden. Houd rekening met slecht zicht door de rook. De situatie kan van dag tot dag verschillen en wij kunnen niet voorspellen hoelang de branden zullen aanhouden. Zorg dus dat je de actuele situatie bekijkt vlak voordat je op pad gaat naar je volgende bestemming.

Actuele informatie over de bosbranden in British Columbia

Via Drive BC volg je nieuws over wegafsluitingen (klik rechts alleen Road Condition en Incident aan) en kijk naar de rode driehoeken. Zie de gele cirkels op de afbeelding:


Overzicht bosbranden BC

Actuele informatie over de bosbranden in Alberta

Via Alberta Transportation volg je het nieuws over wegafsluitingen. Zorg dat aan de linkerkant alleen 'Activities' zijn aangevinkt en speur naar de rode verkeersborden. Zie de gele cirkels op de afbeelding.


Overzicht Alberta

Kan ik terecht in mijn hotel?

Wij nemen contact met je op als je niet in je hotel terecht kunt. We boeken dan een andere accommodatie voor je. Heb je vragen over je overnachting? Je kunt altijd bellen naar het nummer van de lokale agent. Dit nummer staat op je hotelvoucher.

Kan ik terecht op mijn camping?

Ligt jouw camping in een gebied waar branden woeden? Bel dan voor de zekerheid naar de camping voordat je gaat rijden. Wil je een andere camping boeken? Via onze campingdatabase vind je alle campings in Canada.

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan