Emma Broekhuizen

Vroeger plakte Emma haar reisdagboek vol met bloemetjes en bonnetjes. Tegenwoordig staat 'ie online en vol met foto's en muziek. Als tekstschrijver voor Tioga Tours produceerde Emma stapels artikelen over steden, dorpen, natuurparken en geschiedkundige kwesties in Amerika en Canada. Nu verslindt ze Lonely Planets, reisprogramma's en travelblogs. Intussen weet ze behoorlijk wat van deze twee landen! Na haar campertrips door West-Amerika en Yukon is haar honger om de wereld te zien nog lang niet gestild.

Emma

Blogs van Emma Broekhuizen

Reis in beeld: The Real Rockies

Thu 2 Jul 2015 10:40

Voor veel reisfanaten zijn de Rocky Mountains een droombestemming. Besneeuwde bergpieken, glasheldere meren, beren... We nemen je virtueel mee naar het hooggebergte met de 21-daagse auto- of camperreis ‘The Real Rockies’.

8 bezienswaardigheden in South Dakota

Sat 13 Jun 2015 11:50

In het westen van de Amerikaanse staat South Dakota schitteren de Black Hills; een hoge en beboste uitloper van de Rocky Mountains. Verder naar het oosten vind je prairies; eindeloze vlaktes waarop bizons grazen. In deze blog de acht mooiste bezienswaardigheden in South Dakota. De plaatsen Rapid City en Keystone zijn beide een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan de genoemde attract

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan