Infotheek Amerika

Bezienswaardigheden in Amerika

Op deze pagina vind je een kaart met informatie over zeer veel bezienswaardigheden in Amerika. Wat is er te doen in de grote steden? Wat is er te zien in de Amerikaanse nationale parken? Onze reisadviseurs en tekstschrijvers hebben de teksten met de grootste zorg opgesteld, zodat jij precies weet wat de mooiste bezienswaardigheden zijn. Een optimale voorbereiding van je reis!

Kaart bezienswaardigheden VS

Excursies in Amerika

In Amerika zijn veel verschillende excursies mogelijk. Van een helikoptervlucht over de Grand Canyon tot een bustour door New York of San Francisco. Op deze kaart kun je excursies zoeken.

Geschiedenis van Amerika

Tioga Tours heeft een uitgebreide verzameling van teksten over de geschiedenis van de VS voor je samengesteld. Het begint allemaal met de ontdekking van de Nieuwe Wereld door Columbus. Ook vind je hier informatie over alle Amerikaanse presidenten.

Ga direct naar:

Mount Rushmore

Cultuur van Amerika

Maak nader kennis met de Amerikaanse cultuur aan de hand van artikelen over uiteenlopende onderwerpen. Lees meer over typische Amerikaanse feestdagen als Halloween, populaire sporten als football en basketbal en ontdek waar de hamburger eigenlijk vandaan komt!

Ga direct naar:

Rodeo Amerika
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan